Share w Hoofddorp, Holandia
Share w Hoofddorp, Holandia
 
Image © N3O ism William McDonough + Partners
Powierzchnia biurowa 8 000 m2 w Share jest podzielona na jednostki o powierzchni 250 m2. Projekt przewiduje również utworzenie 191 miejsc parkingowych. 
Budynek wyróżnia się atrium z zielonymi ścianami, wokół których zostaną zbudowane pomieszczenia biurowe. 
Zadaniem zielonych ścian jest zapewnienie dobrej jakości powietrza, odpowiedniej akustyki i klimatu wewnątrz pomieszczeń.
Na dachu atrium zamontowany zostanie system pozyskiwania energii słonecznej.

Innowacyjny budynek to przedsięwzięcie Grupy Delta Development, VolkerWessels i Reggeborgh Group.
Biuro Share to projekt N3O ​​we współpracy z William McDonough + Partners.

Zrelizowane we współpracy z:

IBB Kondor BV & Wessels Zeist BV
Oude Vaartweg 1
2343 JD Oegstgeest



© 2017 · created by PRONETIX
Ten serwis wykorzystuje pliki Cookie - więcej informacji X
Menu strony